Mihin Uskomme?

Uskomme yhteen Jumalaan, Isään ja Poikaan ja Pyhään Henkeen. Jeesus Kristus kuoli koko maailman syntien sovitukseksi. Vastaanottamalla Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajana ja Herrana ihminen uudestisyntyy sisäisen ihmisensä puolesta saaden syntinsä anteeksi ja tullen osalliseksi iankaikkisesta elämästä.

Opetamme uskoontulleita ihmisiä ottamaan upotuskasteen ja etsimään Pyhän Hengen kastetta eli Pyhällä Hengellä täyttymistä.
Meille Jumalan Sana on elintärkeä ja pyrimme Jumalan armon avulla elämään Uuden Testamentin opetuksen mukaista käytännön elämää. Tämä koskee mm. avioliiton pyhyyttä, rehellisyyttä ja seurakuntaelämää. Tärkeänä pidetään sydämen asennetta, jota tulisi hallita tasapuolisesti armo ja totuus.  Myös sellaiset Pyhän Hengen armolahjat kuten kielillä puhuminen, profetoiminen ja sairaiden parantaminen rukouksen avulla ovat meille tärkeitä.

Uskomme iloiseen, mutta vakaaseen kristillisyyteen. Emme pyri olemaan ilmeeltämme vanhoillisia, vaan sovellamme seurakuntatyössä ajanmukaisia työmuotoja, mikäli ne eivät sodi Raamattua vastaan tai aiheuta hajaannusta uskovien kesken.

Jaa tämä sivu