Lähetystyö on meille sydämen asia ja haluamme toteuttaa Jeesuksen lähetyskäskyä:

 ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.”

 Käsky tehdä kaikista kansoista Jeesuksen opetuslapsia kuuluu jokaiselle uskovalle. Tämä tehtävä alkaa läheltä, jokaisen kotoa ja naapurista, mutta jatkuu aina maailman ääriin asti.

Lähetystyö on seurakunnan jokaisen jäsenen tehtävä.

(Matteus 28:18-20, Apostolien teot 1:8)

 

Tuemme  lähetystyötä  seuraavissa kohteissa:

Intia

Espanja

Intia

Sam ja Debby Maloney

Sam ja Debby Maloney

Tuemme Sam ja Debby Maloney:n "työsarkaa". He tekevät lähetystyötä kotimaassaan Intiassa. Heidän työkenttänsä on Gujaratin osavaltiossa, missä krisittytihin kohdistuu sekä painostusta että suoranaista vainoa. Viimeisten vuosien aikana monia kirkkoja on poltettu ja kristittyjä ajaettu metsiin. Samaan aikaan Jumala tekee ihmeitä ja rohkaisee omiaan. Sairaita paranee ja henkivallat joutuvat väistymään Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Maloneyt ovat molemmat kotoisin Etelä-Intiasta, missä kristillisillä kirkoilla on toimintavapaus. Heidän työkenttänsä on kuitenkin Gujaratissa Länsi-Intiassa, lähellä Pakistanin rajaa.

Gujaratissa ja Orissassa hindun on kiellettyä vaihtaa uskontoa. Kristityt saavat harjoittaa uskoaan, mutta lähetystyö on kielletty.

Sam Maloney johtaa Gujaratin osavaltiossa Azaadi Assembly of God Church nimistä helluntaikirkkoa jonka yhteydessä toimii myös raamattukoulu      

(Tästä kirkon sivuille)

- Yritämme kertoa, että me emme käännytä ketään. Sen voi tehdä vain Jumala, Sam Maloney sanoo

Espanja

Espanjan työstä lyhesti:

Espanjankielisen Seurakunnan kotisivut löydät tästä.

 

Almoradin srk. on siis syntynyt Mika ja Milla Särkän pioneerityön kautta v. 2004. Alavus on alusta asti kannattanut Almoradin työtä. Siellä kokoontuu nyt pieni srk n. 30 hlöä ja srk tekee mm. aktiivista lapsi- ja nuorisotyötä. Vetäjinä Outi ja Timo Eriksson.

 Kirpputori toimii myös srk:n tiloissa 5 päivää viikossa.

 

Villenassa toimii iloinen ja aktiivinen n. 40 hengen joukko seurakunnassa jonka nimi on " Cristo salva y sana : Kristus pelastaa ja parantaa ". 

Se syntyi Mika ja Milla Särkän pioneerityön kautta v.2012. Siellä Alavus kannattaa seurakunnan evankelistaa :  Juanele Los Reyes. 

Hänen vaimonsa on Antonia ja tytär Juani. Villena on juuri avannut uudet työpisteet kahdessa lähikylässä jossa toiminta on pioneerityötä: Kotikokouksia kodeissa ja katuevankeliointia.

Villenassa toimii myös kirpputori seurakunnan tiloissa sekä erittäin aktiivinen pyhäkoulutyö ja nuortentoiminta.

Seurakunta tekee aktiivista yhteistyötä 20 km:n päässä olevan Castallan seurakunnan kanssa jonka pastori Walter Morales on myös vieraillut Suomessa.

 

Tästä Villenan seurakunnan  Facebook-sivuille

Tästä youtube-video srk:n 1-vuotis synttäreistä 

Jaa tämä sivu